Hlavní obsah
Článek

Okolo Petra Vojnara (48) se rozbouřila silná vlna mediální pozornosti, když vešlo ve známost, že tvoří pár s Lucií Vondráčkovou (44). Bývalý zpěvák boybandu a moderátor už si na to pomalu zvyká.

Prý se snaží neprožívat, že je jeho partnerka tak známá. „Beru to tak, že je to normální holka. Že je to zrovna Lucka Vondráčková, hvězda jejího formátu, v tom nehraje až takovou roli,“ řekl nám Petr Vojnar na křtu knihy Kotrmelce jednoho herce. „Přemýšlel jsem o tom, jestli se mi bude líbit, že se o mně bude říkat, že jsem ’ten’ od ’té’. Nijak mi to ale nevadí. Je to logické názvosloví od lidí a nijak tím netrpím,“ mávl rukou Petr.

Ptali jsme se, čím to je, že mezi nimi přeskočila jiskra až nyní. Oba přece jen v šoubyznysu působí mnoho let. „Oba jsme žili v jiné bublině. Já v té komerční, Lucka je ale vystudovaná herečka a skutečná umělkyně. Potkali jsem se opravdu až před půl rokem.“

Vojnar nedokáže odhadnout, jestli by si spolu dříve rozuměli. Bývalý člen chlapecké kapely T-boyz, která se proslavila písní Beruška, byl v minulosti jiný. „Nemyslím si, že je taková, jak se o ní psalo. Já jsem byl ale určitě jiný,“ říká Petr Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám