Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informacím o vztahu někdejšího zpěváka chlapecké kapely a moderátora Petra Vojnara (48) a zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové (44) málokdo věřil. Ale světe, div se, dvojce spolu chodí přes půl roku.

Oba se sice pohybují v uměleckém prostředí, kumšt ale není tím, co by je dalo dohromady. „Lidé se budou divit, ale spojuje nás humor. Oba nás baví humor na hraně. Já jsem tím relativně známý a ten, kdo mě sleduje na sociálních sítích, o tom ví,“ řekl Super.cz Vojnar, který připouští, že svou přítelkyni okouzlil právě vtipem.

Vondráčková se v jednom ze svých posledních rozhovorů nechala slyšet, že na svého partnera nemá mnoho času. Stejně to cítí i Petr.

„Teď je doba, kdy se po covidu všechno rozjelo. Jsou to akce, divadelní představení, Lucka do toho točí desku, točila film. Je naprosto normální, že máme hodně práce. Musíme hledat čas, abychom byli spolu,“ objasnil Vojnar.

Vondráčková a Vojnar spolu zatím nesdílí společnou domácnost, i proto musí ladit své diáře. „Ale nemyslím si, že bychom tím byli výjimeční. Je spousta párů, které to tak řeší,“ říká Petr. A dojde brzy na společné bydlení, které by vše možná vyřešilo? „To je předčasná otázka. Uvidíme,“ dodal Vojnar závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám