Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice už s rapperem Raegem natočila druhý videoklip Morfium, ze kterého si Lucie Vondráčková (44) oblékla šaty na slavnostní muzikálovou premiéru, nicméně i jejich první společný počin, klip k písni Vzkaz v lahvi, stojí za zhlédnutí.

Vzkaz v lahvi byla první z písniček, které Lucie natočila na Slovensku v Bratislavě. Krátce po uvedení se na dlouhou dobu vyšplhala na první místo v Trendech ČR, kde ji hned poté vystřídala již zmíněná novinka, která tam kraluje stále.

Vraťme se ale ke Vzkazu k lahvi. Původně se měl klip točit na Islandu. “Byla jsem celkem ráda, že jsme nakonec zůstali v České republice. Že nebudu muset mrznout. Ale neminulo mě to. Ve studiu napustili bazén, ale tak nějak nebyl čas ohřát vodu," vyprávěla Super.cz zpěvačka

"Takže jsem tam pomalu během dne umrzala jak rampouch. Sice v krásných šatech, ale rty šly zimou do modra," pokračovala. A my dodáváme, že zima měla ještě jeden důsledek. Podívejte se v klipu i v naší fotogalerii, že Lucie rozhodně neutají, že pod tenkou látkou šatů neměla podprsenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám