Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už 12. ledna vstupuje do kin nový thriller s názvem Labyrint s Luckou Vondráčkovou (44) v hlavní roli. Jelikož se snímek natáčel v extrémních podmínkách v prostředí podzemních katakomb, sáhla si herečka na samé dno svých možností.

„Bylo to dost fyzicky náročné. Těžké krosny, boty, obličeje od bláta, nikde možnost se narovnat," vzpomíná Lucka na natáčení. „Pak jsem tak trochu zapomínala jíst protože jsme probírali scénář a scény na další den. Byla to fascinující cesta a při těch člověk zapomíná na sebe. Hned potom jsem nastoupila do zkoušení muzikálu Touha a teprve si uvědomila, že jsem vyčerpaná a hubená jako lunt. Tak jsem to šla vytancovat na zkoušky," vtipkuje svérázná Lucie, která jedním dechem s úsměvem na rtech dodává, že podobnou terapii druhým nedoporučuje.

Lucie přiznává, že během extrémního natáčení vznikaly vypjaté momenty, které se odrážely i v reálném životě. „Naše role tam dole v podzemí často nebylo až tak nutné hrát. Prostě se nám všechno dělo, řvali jsem na sebe a měli hysteráky." Herečka nerada vzpomíná na moment, když například skončila po tmě úplně sama v úzké podzemní chodbě. „Jednou jsem se nějak zasekla a všichni už byli nahoře a mě přestala svítit čelovka. Najednou by se ve vás krve nedořezal," popisuje s hrůzou v očích. „Jsem ráda, že jsme to ve zdraví přežili, že se při natáčení sešla tak dobrá parta lidí a teď budete mít možnost výsledek vidět," říká.

V těch nejvyhrocenějších momentech byla ráda, že měla po svém boku herecké kolegy Honzu Zadražila a Martina Zbrožka. „To se pak nemusíte ničeho bát. To jsou kluci do nepohody. Ale někdy mi bylo líto, že jsem na ně ve filmu tak ostrá," nechala se slyšet Lucka z Kanady.

Jelikož je čerstvá maminka ještě v šestinedělí, nezúčastní se české premiéry. „Všechno budu sledovat z dálky. Matyáš je malej a nebylo by pro něj fajn letět vzduchem takovou dálku. Ještě se nalítá dost," uzavírá vyprávění o filmu Labyrint Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám