Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byla sama dítě, největší radost měla, když spolu s bratrem Davidem našla pod vánočním stromkem obří lego. "Ještě dnes si s ním moji synové hrají," svěřila Super.cz Lucie Vondráčková (44). Letos ovšem Ježíšek přinesl mnohem adrenalinovější kousek.

Při našem posledním rozhovoru těsně před Vánocemi ještě zpěvačka nevěděla, jak vlastně svátky stráví. "Možná někam odjedeme," krčila rameny. Nakonec se ale pochlubila fotografií, kde spolu s dětmi kamarádky hoverboard, česky kolonožku, zkoušejí v pražském parku Kampa. Lucku musely děti z obou stran podpírat, aby neupadla. Zvlášť když na rozdíl od nich neměla na hlavě přilbu. Podle informací Super.cz šlo o kamaráda a kamarádku zpěvaččiných kluků.

Své vlastní syny má Lucka ve střídavé péči s bývalým manželem Tomášem Plekancem, jak nám ale sama řekla, vždy se dokáží dohodnout. "Jsem taková máma kvočna. Ale když je zrovna nemám, snažím se to naplnit prací, kterou znám z toho života před," vysvětlovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám