Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že herečka Anna Jiřina Daňhelová, kterou známe z primáckého Modrého kódu, nyní Sestřiček, vyrazila na soustředění zdravotníků nominovaných do finále soutěže Anděl mezi zdravotníky se svým bývalým partnerem, Mužem roku 2018 Jiřím Kmoníčkem, s nímž sdílela i pokoj, už jsme informovali.

Kolem Jiřiny (tohle křestní jméno preferuje) bylo ale i jinak dost veselo. Půvabná herečka patřila k dámám, které se nestyděly zapózovat nejen pro zdravotnický kalendář, před fotoaparátem se svlékla i do bikin a předvedla u bazénu svoje štíhlounké tělo, které jistě okouzlí leckterého muže.

Jednomu z přítomných pánů ovšem sama v jednu ráno ze svého pokoje v Chateau Šanov psala zprávy a druhý den to musela vysvětlovat jeho partnerce, která byla na akci též přítomna a vůbec se jí nelíbilo, že herečka chtěla jejího partnera navštívit v noci v jeho pokoji oblečená jen do pyžámka.

"Nemyslela jsem tím nic zlého. Jen jsem se chtěla domluvit na hudebním doprovodu," upřesňovala Jiřina, že zpěváka Radima Flendera, známého například z duetu Stanice svět, který napsal pro Lucii Vondráčkovou (44), neměla v úmyslu svádět. Sama uznala, že čas, který na to zvolila, nebyl zrovna nejvhodnější.

Reklama

Další články

Načítám