Hlavní obsah
Článek

Do porodu manželky Tomáše Vernera (34) zbývá už jen pár dní. Bývalý krasobruslař se nemůže narození syna dočkat a je přesvědčený, že bude své ženě velmi nápomocný.

„Mám o dvanáct let mladší sestru. Staral jsem se o ni už v době, kdy byla miminko, takže s přebalováním třeba problém mít nebudu,“ vysvětluje krasobruslař, jehož sestra Kateřina se věnuje gymnastice.

Držitel titulu mistr Evropy z roku 2008 a někdejší partner zpěvačky Lucie Vondráčkové si letos v březnu vzal půvabnou Američanku s thajskými kořeny Tammy. K obřadu došlo v Borovanech u Českých Budějovic, kde žije Vernerova rodina, za přítomnosti rodičů a svědků. „Kromě toho, že je tatínek lékař, tak je taky radní a měl možnost nás legálně oddat. Jsme svoji od 14. března,“ vzpomíná s úsměvem.

S manželkou budou žít v Česku. „Své pracovní tempo se budu snažit snížit, chystám se ubrat a být doma s rodinou, co to jen půjde. Mám totiž krásnou manželku, která odletěla ze slunné Kalifornie, aby tady se mnou žila v Česku, a chci jí být oporou,“ říká Tomáš Verner.

Reklama

Další články

Načítám