Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se po pauze, kterou způsobila opatření proti koronaviru, opět naplno vrhla do práce. Natočila hned dva videoklipy. Nedávno zářila ve svatebních šatech v klipu k titulní písni svého posledního alba Růže.

Ještě předtím se ale vrhla na nejodvážnější klip své kariéry. Pod taktovkou režisérky Terezy Hirsch, s níž spolupracovala i na cenami ověnčeném snímku Beyond Her Lens, vznikl videoklip k písničce Milování, který díky UV efektům, barvám a hlavně tématu naprosto vybočuje z toho, co zatím od Lucie známe. Zpěvačka se v barevném klipu plném lásky tulí nejen k muži, ale i k ženě. Ukazuje tak na rozmanitost a pestrost lásky.

„S Terezou jsme pracovaly již na druhém projektu. Je kreativní a má skvělé nápady. Takže jsem jí v případě Milování nechala naprosto volnou ruku. A byla to jízda! Velmi barevná jízda!“, řekla nám o natáčení Lucie Vondráčková.

Ta se barev na těle zbavovala dva dny. Klip je plný originálního líčení, které zabralo spoustu hodin. Jen Lucie byla v maskérně skoro 5 hodin a líčila se celkem třikrát.

„Musela jsem obě holky, jak Lucku, tak maskérku Kačku, trochu potrápit a nějakou dobu jsme ladily ty vzhledy v maskérně. Naštěstí mi Lucka důvěřovala a několikanásobným změnám se nebránila. Pak už to šlo všechno hladce, i díky vzájemnému pochopení se s kameramanem Lukášem Hromkem, který sdílel mojí vizi,” dodala režisérka Tereza Hirsch. Klip má premiéru 19. 6. a fanoušci se určitě mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám