Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) slaví další mezinárodní úspěch. Krátkometrážní snímek Beyond Her Lens režisérky Terezy Hirsch, kde Vondráčková hraje válečnou fotografku Alex, si odnesl další cenu.

Není divu, že se Vondráčková úspěchem pochlubila na sociální síti. „Toto je jedna z největších ctí, jaké se nám dosud snad dostalo! Vyhráli jsme ocenění s názvem Remi Award na festivalu WorldFest-Houston International v americkém Texasu. Za náš film Beyond Her Lens tam pojede herec Bob Boudreaux, který ve snímku hraje šéfa Alex, v podání Lucie Vondráčkové,“ zaznělo na facebookovém účtu Vondráčkové.

„Tento festival není jako ty ostatní, o kterých jsme vás informovali. Je to nejstarší nezávislý filmový festival na světě a své první ceny si tu odnesli Steven Spielberg, George Lucas, Ridley Scott nebo David Lynch,“ chlubila se Vondráčková.

A zdaleka to není první úspěch, který ji možná čeká. „Pokud bychom uspěli na The 53rd WorldFest-Houston Intl Film Festival, kvalifikovali bychom se na Canadian Screen Awards, což je podle Wikipedie kanadský ekvivalent Oscarů. Festival se koná 17.-26. dubna, držte nám prosím všechny vaše palce,“ uzavřela zpěvačka.

Snímek už získal ocenění na řadě festivalů, například i na LAFA v Los Angeles či na filmovém festivalu v Mexiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám