Hlavní obsah
Článek

Potkávají se až podezřele často, ale podle svých vyjádření jsou jenom kamarádi a také spolupracovníci. Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) s hvězdou první SuperStar Juliánem Záhorovským poprvé sešla v listopadu, v prosinci vyšlo najevo, že spolu natočili duet. Znovu se viděli po Novém roce v televizi při natáčení.

Nyní mají za sebou další společný projekt, tentokrát fotografický. Lucie se v něm převtělila do role "slečny na informacích" na pražském letišti. Julián byl cestujícím, který potřeboval její pomoc. A kdo by zpěvačku viděl sedět u okénka v uniformě, s drdůlkem na hlavě a v brýlích na očích, možná by ji vůbec nepoznal a chtěl také poradit s letem nebo zavazadly.

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský v klipu Umřu s tebou

"Nakonec se z toho stal opravdu velký zážitek. Mluvčí letiště Roman Pacvoň mi zařídil, že jsem mohla udělat i hlášení do mikrofonu. Když jsem slyšela svůj hlas, jak se rozléhal po celém letišti, málem jsem upadla trémou. Fotila mě Vendula Fantová, se kterou jsem už léta propojená, tak to bylo i v tomto ohledu moc příjemné," měla s focením pro časopis Story jen příjemné zážitky Vondráčková.

"Já jsem to se stylistkou Kateřinou Krobovou pojal jako takový Johnny Cash. Navíc fotit s Luckou Vondráčkovou byla legrace. Máme spolu i duet, takže se nějaký ten pátek známe. Jako krásce na informacích jí to slušelo a moc rád jsem si od ní nechal poradit," smál se Záhorovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám