Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhé kanadské mrazy začaly chybět Lucii Vondráčkové (44), která vyrazila do zasněžené přírody. Podobně jako ostatní známé tváře popřála i Lucka svým fanouškům všechno nejlepší v novém roce skrze fotku. A vypadá to, že do roku 2020 vstupuje s pořádným úsměvem na rtech. Toho si všímají i její příznivci.

„Lucinko, opět vysmátá jak sluníčko. Pošli mi trochu té krásně zimy,“ lichotí zpěvačce fanoušek pod fotkou. „Ať je ten nový rok ve všem mnohem lepší než ten předchozí,“ popřál Vondráčkové další. Někteří kromě štěstí a zdraví přejí blonďaté krásce i další miminko.

„Lucinko, jste můj veliký vzor! Zvládáte těžké životní situace s úsměvem a jako by se nic nedělo. Vás jen tak něco neporazí, jste takové naše sluníčko. Mnoho štěstí a zdraví! A za sebe Vám přeji ještě holčičku,“ rozněžnila se jedna z fanynek.

Holčičku si na rozdíl od zpěvačky, která má doma dva syny, užívá její ex Tomáš Plekanec (41), kterému těsně před svátky porodila bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) dceru Leontýnku. Z nového přírůstku se ale raduje i věčně usměvavá zpěvačka, která se syny jejich nevlastní sestřičce popřála veřejně štěstí a zdraví.

Reklama

Další články

Načítám