Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj velký talent využila poprvé už v devíti letech, kdy byla obsazena do malé role v seriálu Území bílých králů. Ve dvanácti letech, tedy v roce 1992, už dostala roličku na prknech Národního divadla ve hře Saténový střevíček. Tento rok byl pro Lucii Vondráčkovou (44) vůbec zlomovým. Nejen, že začala získávat filmové i televizní role, ale byl také poprvé odvysílán pořad pro děti a mládež Marmeláda, který malou moderátorku katapultoval do diváckého povědomí a vynesl jí přízeň mnoha fanoušků. Od roku 1993 je Lucie vnímána jako zpěvačka, herečka a moderátorka v jedné osobě a její umělecká kariéra začala strmě stoupat.

Nyní se rozhodla, že své dosavadní pěvecké počiny sesumíruje a vydá DVD se všemi klipy, které za svou kariéru natočila. „Nakonec jsme se rozhodli pro dvojdévédéčko, protože jsme natočili víc klipů, než se na tu jednu placku vejde,“ řekla Lucie. „Nikdy by mě nenapadlo, že mám za sebou už víc jak 40 klipů. Neohlížím se moc často, myslím, že dívat se dopředu je jistější. Ale jednou za dvacet let se to dá,“ usmívá se úspěšná zpěvačka. A pro DVD, které vyšlo 20.11., zvolila příznačný název 2x20.

Kromě starších klipů se na dvdčku objeví i pět nových, které vznikly v tomto roce, a to filmový Labyrint, duet s Michalem Davidem Byla to láska, Absolutní Absurdistán, Kočičí, pohádkově folkový JMMR a jako třešnička i klip Štětec, v němž zpěvačka vystupuje se skupinou Street69. Vedle pracovních úspěchů se Lucii daří i v osobním životě. Se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (29), žije v Kanadě a těší se na prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám