Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) je v poslední době spojována s nejrůznějšími novými známostmi. Fešný parkourista Tomáš Zonyga se považuje jen za Lucčina velmi dobrého kamaráda, hokejistu Marka Peksu, jenž u zpěvačky přespává, považuje sama Vondráčková za kamaráda, jehož dcera si dobře rozumí s jejími syny Adamem a Matyášem.

Podle svých slov nový vztah nehledá. Pelíšek jí ovšem zahřívá nový objev. A není to žádný namakaný chlapák. Velká milovnice zvířat si totiž pořídila koťátko!

„Ztratilo se, tak už je teď naše. Našli ji někde v motoru. Stýskalo se nám všem po naší montrealské kočičce, která zůstala se svým kočičím kamarádem v dobrých rukou daleko za oceánem, tak nám osud poslal tuhle treperendu. A už si nás ochočila,“ rozněžnila se Vondráčková nad novým zvířecím přírůstkem, který si ihned získal i Lucčiny syny, které má hokejistou Tomášem Plekancem (41).

Reklama

Další články

Načítám