Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Parkourista Tomáš Zonyga byl v minulých týdnech hodně spojován s Lucií Vondráčkovou (44). Zpěvačka je ovšem opravdu jen jeho kamarádka, jak on sám tvrdí. Vondráčková má totiž hodně blízko k o deset let mladšímu hokejovému brankáři Marku Peksovi (29). Podle informací Blesku Peksa tráví čas s Vondráčkovou i dětmi. A podle všeho i přes noc.

Marek Peksa je svalnatý hokejový brankář.

Zpěvačka vztah s Peksou, který už poznal i její syny Adama s Matyášem, nepotvrdila ani nevyvrátila. „Po posledním vztahu budu velmi opatrná, než si někoho pustím do života, i s ohledem na své dva syny. S Markem se známe a líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí. Koho a kdy nám do života přinese budoucnost, necháváme otevřené,“ nechala se slyšet Vondráčková.

Peksa je rozvedený a má dceru. Že by se tak Lucie Vondráčková opět zamilovala do hokejisty? Momentálně se rozvádí s Tomášem Plekancem (41), který čeká miminko s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (37). Marek Peksa není žádné tintítko. Je to vousatý svalovec s kérkami. Uvidíme, zda se na Vondráčkovou nakonec opravdu usmálo štěstí.

Reklama

Další články

Načítám