Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co se spolu Lucie Vondráčková (44) a parkourista Tomáš Zonyga objevili na pražském letišti, se hojně spekulovalo o tom, jaký vztah spolu vlastně mají. Zonyga se nejednou vyjádřil na sociálních sítích, že jsou pouze kamarádi, v nedávném příspěvku dokonce naznačil, že by mohl být gay.

Po návratu do Česka z Kanady, kde s Lucií natáčeli společný snímek, raději ještě jednou zopakoval, že mají se zpěvačkou vztah pouze přátelský.

„S Lucií nejsme pár. Jsme kamarádi,“ uvedl jasně v rozhovoru pro Expres. „Žádný benefity tak jako nejsou, jsme prostě kamarádi,“ odpověděl zároveň na dotaz, jestli se nejedná náhodou o přátelství s výhodami.

Dohromady je prý svedla skutečně jen společná cesta. Přestože byl viděn u bytu Lucie, nebydlel prý v Kanadě s ní, ale měl vlastní pronájem. Přímé odpovědi na otázku, jestli u své kolegyně a kamarádky přespával, se ale vyhnul. „To si nechám pro sebe. Zeptejte se Lucie,“ nenechal se přemluvit.

Zonyga také prozradil, že se s Lucií budou určitě vídat dál, neboť její syny baví parkourové tréninky a on je podle vlastních slov dobrým trenérem. „Kluci na parkour chodit chtějí a Lucie je v tom podporuje,“ dodal na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám