Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) a parkourista Tomáš Zonyga poprvé promluvili o jejich vztahu. A přidali i společné selfie z Kanady. Parkourista vydal podrobné prohlášení. Tady je!

"Přemýšlel jsem nad současnou situací a rozhodl se dát odpovědi. Ani ne tak kvůli sobě, ale hlavně kvůli Lucii, kterou jsem do toho všeho namočil. Všechna média se ptají na stejnou otázku “proč se nepřiznají?, proč mlží?, co teda spolu mají?” a zejména na hlavu Lucie tak padají nesmyslné “konspirační” teorie. Je zvláštní jak “většina” automaticky počítá s tím že jsem nový partner Vondrajdy, protože její manžel přece už dávno čeká dítě s jinou, a tak si může dovolit mít někoho nového. Nicméně nad otázkou, jestli někoho mám já, jestli o situaci s Lucií stojím a jestli vůbec stojím o holky, se nejspíš nikdo ani nezamyslel," napsal Zonyga.

Sám řeší konec vztahu

”Já mám svých starostí dost”. Obdobně jako Lucie jsem posledních pár let byl ve vztahu s někým, za koho by sice koule dala druhá polovina republiky, ale prostě to nevyšlo a stručně řečeno si od vztahu chci nějaký čas odpočinout a netahat do svých problémů někoho dalšího. Nicméně i přes rozchod, který pro většinu lidí je plný zášti a odplaty, věřím, že charakter člověka nedefinuje pouze to, jak se chová k partnerovi v průběhu vztahu, ale i to jak se chová po jeho konci. Tím chci říct, že i přes ukončení našeho vzájemné trápení, pořád k tomu člověku mám úctu, a proto v mém zájmu nikdy nebylo se nechat s Vondrajdou “načapat” či přiznávat, že spolu trávíme čas, ba co víc…. a vystavit tak expartnera nepříjemné situaci, kdy o mě bude číst v bulváru," vysvětluje.

Jsme kámoši. A jsme dost v pohodě

"Mluvím o nás jako o kamarádech, protože jsme jednoduše oba dva dost v pohodě, a prostě si rozumíme, jenže každý z nás je trošku jinde. Lucie řeší rozvod, má dvě děti, kariéru, bydlení. Já mám tohle všechno před sebou (doufám, že bez rozvodu) a moc dobře si to uvědomuji. Kdybych věděl, že to bulvár nerozmázne, asi si uděláme selfie už dávno, jenže, svět reflektorů funguje jinak, a tak k tomu i jinak přistupuji," říká.

Není to o penězích

"Samozřejmě, že spolu trávíme určitý čas, ostatně proč taky ne. Z Lucie mám pocit, že jí chyběl někdo, o koho se může opřít, s kým se směje, kdo jí upřímně pochválí jídlo, zablbne si s dětmi a nebo se nebojí za ni postavit. Takže moje role je v tomhle jasná, i když jenom na chvíli. Zajímavé je, že všichni vidí, jak je Lucie momentálně šťastná, a přitom já nemám desítky milionů dolarů, takže možná vás to překvapí, ale o penězích to není," říká upřímně.

Jak to bude, ukáže čas...

"Doplním jen to, že co nám přinese budoucnost, je kdoví kde. Člověk se neustále vyvíjí, utváří či mění názory a jestli zůstaneme i my jen kamarádi, nebo si budeme hrát třeba na doktora, neví vůbec nikdo. Každopádně já mám momentálně jasno a Lucie je proto stále vdaná/volná. Nicméně je možné, že se dalšího frajera nedožije, protože ji dost možná zabiju. Nechápu, jak jsme mohli přežít prázdniny," vtipkoval na adresu Vondráčkové Zonyga, který tak přiznal, že se zpěvačkou tráví hodně času a má k ní blízko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám