Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika týdny se Lucie Vondráčková (44) vrátila zpět do Česka. Přestože si zatím se syny Matyášem a Adamem užívá především letní prázdniny, odskočila si na celodenní natáčení nového videoklipu.

„Mám novou práci a jsem teď průvodčí. Změnila jsem kariéru,“ zavtipkovala Lucie, která se před kamerou objeví v krásném kostýmu. „Je to poprvé, co jsem si zahrála průvodčí. Ještě mě čeká letuška a ráda bych si také zahrála policistku, moc mě to baví, já mám ráda uniformy,“ svěřila Vondráčková.

Natáčení probíhalo v železničním muzeu v Jaroměři a Lucka se v něm objeví spolu se zpěvákem Radimem Flenderem, který duet napsal. „Ta písnička už je hotová a je na obou deskách nás dvou a má dvě verze. Obě jsou zvláštní a hezké, a tak jsme si řekli, že natočíme klip, ke dvěma cédéčkům,“ prozradila Vondráčková, která další pracovní nabídky zatím příliš neřeší a spíše se po návratu domů rozkoukává.

„Já nevím, já se tak rozhlížím, jsem tady nová teď,“ řekla se smíchem Lucka, která si užívá nejenom léto v Praze, ale cestuje také po celé republice, a jak sama přiznala, jízda vlakem patří k jejím oblíbeným. „Miluji vlaky a v minulosti jsem v Brně zkoušela Bratry Karamazovy a dojížděla jsem v průběhu dvou měsíců každé ráno. A ten vlak jsem zbožňovala, to je taková pohoda, můžete se projít, můžete si číst nebo se kochat, vlaky jsou úžasné a kdykoli se v nich točí, jsem ráda,“ dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám