Hlavní obsah
Článek

Už se jí to krátí. Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se v červnu vrátí zpátky do Česka, což jistě potěší celou řadu jejích fanoušků. Soud ale určil, že se její synové, které má s Tomášem Plekancem (41), musí vrátit do její rodné vlasti.

Herečce, jež sbírá úspěchy i na mezinárodní scéně, navíc končí vízum. Kanadu si Vondráčková zamilovala se vším všudy. Zvykla si na kanadskou zimu, vrtochy počasí a očarovala ji i krásná příroda.

Jako velká milovnice zvířat, (sama má doma kočku, a neváhá přispívat na útulky) si oblíbila dokonce i tchoře. Na zahradě má navíc i ochočeného mývala. Nedávno se Lucie pochlubila výletem na Mount Royal.

Pobyt v Kanadě se zpěvačce krátí.

„Nejvyšší bod Montrealu. 125 miliónů let zpátky to byla aktivní sopka. Takže se jí říká “extinct volcano”. Žijí tu mývalové, lišky, tisíce veverek, co vám skáčou až do baťohu, tchoři (jsou nesmírně roztomilí ...dokud...ehm...:))) a je tu krásný výhled na celé město z cihel postavené, s výjimkou mrakodrapů. Poprvé se na horu vypravil jistý pan Cartier v roce 1535,“ informovala fanoušky cestovatelka, jež bude po návratu domů klukům pro změnu ukazovat krásy stověžaté matičky Prahy.

Reklama

Další články

Načítám