Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) už stříhá metr. V červnu jí v Kanadě vyprší vízum, a tak s dětmi, jak si přál jejich tatínek Tomáš Plekanec (41), zamíří domů do Česka.

V Kanadě poměrně dlouhou dobu trvá tuhá zima, a tak není divu, že si Lucie s dětmi naplno užívá příchod jara. Zatímco u nás připomínal duben spíše léto, v Montrealu nechybělo typické aprílové počasí.

Máj pak zpěvačka přivítala fotkou v květovaných šatičkách. S úsměvem na rtech jí to moc slušelo.

Další snímek ale už zase patřil kulichu. „Montreal, záplavy, déšť, duben prostě. Ale my půjdeme s klukama stejně do parku, protože nejsme z cukru,“ napsala zpěvačka, která synům pořídila vtipné čepice s oušky. „Asi bych měla založit nějaký klub prdlých čepic. Už máme tři členy,“ vtipkovala.

V Kanadě žije také herečka a režisérka Martina Adamcová alias Tina Adams, s níž Lucka spolupracovala na filmech The Perfect Kiss a Hotel Limbo. Podle údajů na online mezinárodní filmové databázi, upozornil web extra, je pod produkční společností Adamcové (mezi ohlášenými) uveden další snímek I Loved You First, a u něj mezi obsazením opět jméno Lucie Vondráčkové. V oficiálním výčtu režisérských, respektive hereckých aktivit ale na profilu ani jedné nefiguruje.

Jaro si užívá i Luciin budoucí exmanžel Tomáš Plekanec. S partnerkou Lucií Šafářovou (37) se mazlí na veřejnosti a je vidět, že láska mezi nimi jen kvete.

Reklama

Další články

Načítám