Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se rozhodla odpovědět na otázky svých fanoušků. Nyní se nejvíce dle jejích slov těší na návrat domů a výsledek soudu v Montrealu považuje za velké vítězství.

"Máme možnost tady dochodit školní rok. Jsem šťastná za kluky. Mám radost. Přijedeme o prázdninách. Splnil se mi můj sen. Chtěla jsem, aby se kluci v klidu rozloučili, aby to nebylo všechno ve spěchu a zbytečně v průběhu roku. Už se moc těším domů. A začne po osmi letech nová etapa," řekla svým fanouškům Lucie.

Osobní výhra to je překvapivě pro oba. I Plekanec se vyjádřil, že považuje návrat synů do Česka za vítězství. "Těžká série v playoff s Duklou, ale nejcennější vítězství už letos mám. U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka," napsal svým fanouškům.

Momentálně se cítí Lucie šťastná. "Jsem spokojená, kluci jsou zdraví. Zažili jsme krásný rok, krásných osm let. Neměnila bych," překvapuje. A nechyběla otázka na její vlasy. Ženy často při změnách v osobním životě mění účes či barvu vlasů. "Neplánuji změnu. Změna v mém životě radikální nyní není. Ta byla před rokem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám