Hlavní obsah
Článek

Dnešní den je pro Lucii Vondráčkovou (44) výjimečný. Kromě narozenin totiž slaví také Mezinárodní den žen. Zpěvačka je sice bez partnera, ale fanoušci ji zahrnuli krásnými vzkazy a vědí, po čem její srdce touží.

I když prožívá vleklý rozvod s Tomášem Plekancem (41), dnes se na její tváři určitě objevil úsměv. Od rána jí dělají radost stovky přání, která jsou pro ni tím nejlepším povzbuzením. „Krása je stejně věčná jako pravá ženskost. Ženy zkrátka nestárnou a vy jste toho důkazem, Lucinko! Vše nejlepší k narozeninám!“ mohla se dočíst na Facebooku.

Fanoušci moc dobře vědí, že Lucii by nejvíce prospěl nový muž. Zatím to u ní ale na další vztah nevypadá. „Milá Lucko, přeji Vám strašně moc zdraví, štěstí, ať potkáte v životě skvělou lásku a ať Vám kluci dělají samou radost a splní se Vám Vaše přání. Jste skvělá žena, máma i zpěvačka,“ bylo další emotivní přání.

„Přeji všechno nejlepší k narozeninám, Lucko! Mnoho štěstí, zdraví, sil a lásky. Ať kluci jen kvetou pod vaší rukou, tak jako vaše písně! Je radost je poslouchat a zpříjemňují mi každý den. Jen tak dál, jste skvělá zpěvačka i člověk, to je důležité!“ zní další přání. „Lucinko, přeji krásné narozeniny. Hodně štěstí a síly. Zvládni teď vše, čím procházíš. Jsi silná a krásná žena, vše zlé jednou přejde. Ty máš své kluky, svou hudbu a máš podporu a lásku nás všech Tvých fanoušků. My Tě vždycky podržíme,“ dojalo zajisté zpěvačku.

„Děkuji moc za všechna přání!!! Krásný MDŽ všem ženám a maminkám a sestrám a babičkám... Vaše Lucie,“ reagovala na záplavu přání zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám