Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když původně zpěvák Radim Flender plánoval všechny duety na své debutové desce natočit s Lucií Vondráčkovou (44), její vleklý rozvod a problémy s tím spojené, které ji donutily setrvávat v Kanadě, rozhodly jinak. Další zpěvačkou na desce Stanice svět je Anna Slováčková (28).

"Lucka na tom cédéčku stále je, takže bych neřekla, že někdo někoho nahradil, a rozhodně bych nechtěla být někdo, kdo by nahrazoval takhle skvělou zpěvačku. Lucka je velká zpěvačka a já ještě takové pískle," míní Anička, jejíž hlas na desce zazní ve dvou písničkách. Jsou trochu v jiném stylu, než je zvyklá zpívat se svojí kapelou.

"Jsou to tak trochu romantické slaďárničky. Nemám tam srdce rozdupané v popelu a vypadá to spíš jako hezký vztah. S kapelou jsme rockovější a tvrdší," řekla nám Slováčková, která je prý i v životě spíš drsňačka.

"Všichni mě vnímají spíš jako romantičku, ale když se někomu se mnou ta romantika povede, tak je hodně hustej. Mně tyhle situace přijdou celé strojené. Ale když je z někoho cítit, že je to fakt upřímné, tak je to krásné," míní Anička, která nevyhledává posezení pod hvězdným nebem a nerada se vodí za ručičky.

"S partnerem jsme realisti, nic romantického neprožíváme. Kdybyste nás někde viděli se spolu bavit, ani byste neřekli, že jsme pár. Nejsem ten typ, který na veřejnosti potřebuje svého kluka oblejzat a pusinkovat a říkat mu, jak ho hrozně miluju. Ani mně samotné není příjemné dívat se, jak se na veřejnosti někdo oblizuje," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám