Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) prožil krásné Vánoce i povánoční čas. Konečně si užívá čas se svými milovanými syny, kvůli kterým přerušil sezónu a odletěl za nimi do kanadského Montrealu.

Zatímco Štědrý den Adam (3) s Matyášem (7) strávili se svou maminkou Lucií Vondráčkovou (44), další dny už prožili s tatínkem a babičkou.

„Tomáš přiletěl do Montrealu i s maminkou Květou pětadvacátého prosince ve tři odpoledne. Hned z letiště si zajel pro děti a od té doby je prakticky nonstop s nimi,“ citoval Extra.cz sportovcova kamaráda.

Plekanec s dětmi pobýval ve svém domě, který ještě nestihl prodat. „K mámě se kluci vrací na konci roku. Že by se o ně neuměl postarat, o to nemám strach. Vždyť i za manželství s ní musel často zvládnout všechno a ani přebalování se neštítil. Není to ten typ sportovce, který někomu radši dá bankovky, hlavně když nemusí dělat něco sám. Na chlapa je v tomhle hodně dobrý,“ dodal hokejistův kamarád.

Vondráčková si tak užívá chvilky volna sama pro sebe a Plekanec konečně po delší době vidí syny v delším časovém úseku.

Reklama

Další články

Načítám