Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) prolomil hradbu mlčení a poprvé konkrétně promluvil o rozchodu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44). A hned přiznal, že se vídá s tenistkou Lucií Šafářovou (37), která ale prý nestojí za rozpadem jejich manželství. O jejich vztahu se ostatně hojně spekulovalo.

„Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ napsal na sociální síti Plekanec s tím, že se na definitivním rozchodu dohodli společně, bez emocí.

„S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti,“ dodal Plekanec, který by byl hlavně rád, aby rozchod nezasáhl jejich společné dva syny

„Z toho, že naše manželství nevyšlo, jsem smutný. Zodpovědnost za to neseme oba. A oba se teď budeme snažit, aby to ani v nejmenším nepoznamenalo naše děti. Ty a jejich budoucnost jsou pro mě mnohem důležitější než cokoliv, co se o mně říká nebo píše. I když už s Luckou nebudeme spolu, vždy budeme rodiči dvou úžasných synů Matyáše a Adama. I vzhledem k nim chceme náš vztah řešit dál už jen sami a mimo média. Proto vás všechny prosím o shovívavost a respektování našeho soukromí,“ uzavřel Plekanec.

Reklama

Další články

Načítám