Hlavní obsah
Článek

Vybrat dokonalý outfit, vzít novou aktovku, kornout se sladkostmi, vyrazit pravou nohou a vzhůru do školy! Své ratolesti odvedly poprvé do školy také slavné tváře. Do 1. třídy dnes nastoupili dcera modelky Markéty Divišové Fuxové Natálka, syn Simony Krainové (51) Max, dcera Evy Decastelo (45) Zuzanka, dcera Michaely Noskové (41) Eliška a dcera Pavla Novotného Laura. V Kanadě jde do 1. třídy starší syn Lucie Vondráčkové (44) Matyáš.

Nervozita by se dala krájet snad víc u rodičů než u jejich dětí. "Hodně jsme se na to připravovaly. Elišce to prostě muselo hlavně slušet. Udělala jsem své stylistické maximum," řekla Super.cz se smíchem Noskové, jejíž dcera nastoupila do 1. třídy v pražských Modřanech stylově v černém koženém křiváku. Ve stejné čtvrti bude chodit do školy také Zuzanka Decastelo.

Kdo se obzvlášť netěší na školní rok, je modelka Simona Krainová. "Max si to zatím neuvědomuje, protože si žije ve svém Disneylandu a vůbec neví, co ho čeká. Musím říct, že je mi ho hrozně líto, protože já školu upřímně nenávidím. Já bych to všechno změnila. Děti by měly začít chodit do školy ve dvanácti. Takhle jim ukradneš dětství, jejich spontánnost," řekla Super.cz Krainová.

Reklama

Další články

Načítám