Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její manžel Tomáš Plekanec hraje hokej za NHL, Lucie Vondráčková (44) se v prosinci tohoto roku objeví na plátnech amerických a kanadských kin ve filmu The Perfect Kiss, ve kterém dostala hlavní roli. A podle traileru to vypadá na zajímavou komedii.

Vondráčková je první českou herečkou, které se podařilo získat hlavní ženskou roli v americkém filmu. Zúročila tak dlouholeté divadelní a filmové zkušenosti i skvělé jazykové schopnosti. „Natáčení trvalo měsíc a půl v té největší zimě, co byla letos v Kanadě. Točila jsem s herci z Toronta a Montrealu. Byli to všichni velcí profíci. Probíhala spousta castingů. Natáčení bylo úžasné,” vzpomíná na zimní natáčení herečka a zpěvačka.

Vedle Lucie Vondráčkové si ve filmu zahrají kanadští herci Sophie Gendron, Liliana Komorowska, James McDougall, Samy Osman a další. Scénář napsala a film režírovala Tina Adams, která hrávala kdysi v českých filmech pod svým původním jménem Martina Adamcová.

Podle všeho se Lucka před kamerou hodně líbila. Podle zákulisních zpráv by měla letos na podzim začít natáčet další americký film, ve kterém se opět zhostí hlavní role. „Má neuvěřitelný komediální talent, nedivím se, že ji tady objevili," řekl nám jeden ze členů filmového štábu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám