Hlavní obsah
Článek

Bývalý úspěšný český krasobruslař Tomáš Verner (30) se před rokem a půl tetelil blahem vedle své krásné přítelkyně Martiny. Fanoušci si pak ještě pamatují dobu, kdy chodil s Lucií Vondráčkovou (44).

Na ženy ale neměl bývalý krasobruslařský mistr Evropy moc štěstí, protože mu ani jeden zmíněný vztah nevyšel. V posledních měsících si tak užíval výhody single života a novou lásku nehledal.

„Aktuálně přítelkyni nemám, když se objeví nějaký zájem, tak mně to samozřejmě pohladí ego, ale není to úplně ten způsob, který by pro mě byl nejpříjemnější. Pokud se potkáme s tou pravou, tak to bude určitě vzájemný lov,” nechal se nedávno slyšet sportovec.

Na premiéře muzikálu Rocky se však vedle Vernera objevila nová dívka. Vedle pohledné blondýnky Tomáš zářil jako sluníčko, ale pokud sám tvrdí, že je stále nezadaný, zřejmě se nejedná o nic vážného.

I když, kdo ví? Třeba se na Tomáše štěstí v lásce konečně usmálo. Krasobruslař se nedávno nechal slyšet, že hledá mladší dívku, která je sportovně založená a nechybí jí smysl pro humor. Zda Tomášův nový objev splňuje všechna jeho přání, ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám