Hlavní obsah
Článek

Za posledních pět let střídavého života v Čechách a v Kanadě si Lucka Vondráčková (44) zvykla na ustálený režim, kdy vždy intenzivně pracovala na své kariéře po dobu pobytu v Česku a v Kanadě se věnovala rodině, případně se za velkou louží připravovala na české projekty.

To už je, zdá se, pryč a Vondráčková v kanadském Montrealu natáčí svůj první film. Jedná se o televizní romantickou komedii s názvem Perfektní polibek, kde česká herečka a zpěvačka ztvární hlavní roli. Samotné natáčení začalo 29. prosince a Lucka si práci s kanadským týmem užívá.

„Lucčina role se jmenuje Tanya a je to hlavní role ve filmu, který právě Lucka točí v Montrealu. Půjde o vánoční romantickou komedii. Více informací k filmu zatím není k dispozici,” uvedl Petr Mráček z týmu Lucie Vondráčkové, který zatím nemohl prozradit více.

Z Lucčina posledních vyjádření a rozhovoru pro Super.cz se zdálo, že by populární umělkyni nevadilo upozadit kariéru a věnovat se víc rodině. Teď, když zpěvačka filmuje také za oceánem, se zdá, že bude vše jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám