Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý týden se dařilo Lucii Vondráčkové (44) před médii tajit, že ze svého druhého domova v Kanadě zavítala na čtrnáct dní do Prahy. My jsme se s popovou princeznou setkali během natáčení klipu k singlu Solnej sloup. „Přijela jsem hodně pracovat, a když se pracuje, tak je fajn, když je klídek,” vysvětlila svůj postoj zpěvačka.

Zpěvačka pobývala v Čechách do poloviny září, kdy obrážela Česko v rámci svého turné se skupinou Vokobere. Aktuální pobyt v domovině byl prý naplánovaný, neboť ji čekala celá řada pracovních povinností, které nebylo možné zvládnout na dálku přes velkou louži.

Lucka sice bojovala s časovým posunem, ale během natáčení to na sobě nedala znát. Jako profesionálka se chovala i ve chvíli, kdy měla ve studené plískanici pobíhat jen v letních šatičkách.

„Většinou to tak bývá, že se letní dny točí, když mrzne,” smála se zpěvačka, která byla vybavená termoskami s horkým čajem, péřovou bundou, dekami a k tomu všemu ji zahřívala fenka režiséra Vítka Pokorného, který měl natáčení obrazového ztvárnění klipu Solnej sloup na starosti. „Vždycky se k ní přitulím, je to moje záchrana,” smála se Lucka Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám