Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojkoncertem ve dvakrát vyprodaném pražském divadle Hybernia zakončila Lucka Vondráčková (44) svou druhou koncertní šňůru v kariéře. Zpěvačka si čtrnáct zastávek po celé republice na sto procent užila.

„Bylo to nezapomenutelný. Myslela jsem si, že to bude jemná unplugged cesta, ale ono bylo všude tak narváno a atmosféra byla tak ohnivá, že to bylo vážně moc hezký,” uvedla v rozhovoru pro Super.cz před předposledním koncertem Lucka.

Ale nouze nebyla ani o dramatické momenty. „Jelikož kojím, měla jsem při sobě na Moravě syna Adama. Po koncertu, který trval dvě a půl hodiny, byla velmi dlouhá autogramiáda. Někdo mi zapomněl přinést něco k pití a já jsem se tam normálně složila. Já jsem většinou držák a zůstávám většinou do posledního člověka, tehdy jsem ale nemohla, musela jsem hned k miminku a byla jsem ráda, že jsem přežila,” dnes už se směje zážitku Lucie.

Reklama

Další články

Načítám