Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Aneta Vignerová (36) a Hana Věrná si poprvé konkurovaly v posledním ročníku Miss ČR. Aneta vyhrála, na Hanu zbyl titul vicemiss. Nevraživost mezi nimi ale nebyla tak velká, proto obě přijaly pozvání, aby společně natáčely pořad o cestování. Když se holky v bikinách objímaly na sicilské pláži, netušily, že se najde ještě další věc, která je spojí.

Když před pár týdny Super.cz odhalil, že Anetu Vignerovou okouzlil fotbalista Tomáš Ujfaluši, začaly se v kuloárech rozebírat slečny, která už pohledný sportovec dostal. A mezi Michaelou Ochotskou (39) nebo Lucií Vondráčkovou (44) padlo i jméno Hanky Věrné. Mezi modelkami se šušká, že s ním prožila románek zhruba před dvěma roky. O jeho podrobnostech se ale moc neví.

Každopádně v době, kdy Vignerová natáčela pořad Ženy na cestách, který uváděla TV Prima, se už od Hanky mohla dozvědět, co na Tomáše platí.

Reklama

Další články

Načítám