Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a doposud se ke svému požehnanému stavu příliš nevyjadřovala. Nyní pro Super.cz konečně otevřeně promluvila o miminku, které čeká s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (41).

"Pořád hodně pracuji, ale jsem na sebe samozřejmě opatrnější. Čeká mě natáčení pohádky na Slovensku, stříháme videoklip k filmu Labyrint. Premiéra je 6. října," řekla Super.cz Vondráčková, která poslední dny tráví natáčením videoklipu k duetu s Michalem Davidem Byla to láska.

Videoklip bude hodně taneční a Lucie si natáčení vysloveně užívala. "Má skvělou choreografii a moc mě to baví. Pořád hodně tancuju, cvičím. Dělám ale jen věci, které mě nabíjí energií. Kdyby šlo o práci, která se třeba nelíbí malé nebo malému, tak od ní dám ruce pryč," vysvětluje.

Náročných tanečních čísel se nebojí. "Nejsem na bruslích, mám pod sebou pevnou zem. Strach nemám," vysvětluje. Samozřejmě jsem na sebe opatrnější. Na natáčení mi říkali, že budeme točit celou noc a já to odmítla s tím, že padla budu mít v deset," usmívá se.

Těhotenství na Lucce stále není naprosto vidět. Je štíhlounká a vypadá naprosto skvěle. "Sedy lehy samozřejmě už nedělám, ale stále jsem veliký chodec. Dávku chůze jsem ještě zvýšila. Už nechodím pět, ale deset kilometrů denně poklidným tempem. To houpání je myslím takové uklidňující."

Zatím Lucie netuší, zda očekávají s manželem narození holčičky nebo chlapečka. O jménech se ale již baví. "Jména i jiné věci s Tomášem už řešíme, ale co to bude není důležité. Hlavně, aby to bylo zdravé," říká populární herečka a zpěvačka.

Rodit bude zřejmě v Montrealu. Miminko tak získá kanadské občanství. Termín porodu má v lednu. "Porod bude tam, kde bude zrovna Tomáš. Takže asi Montreal, v té době tam má zrovna hodně práce," dodala Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám