Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katastrofou málem skončilo natáčení videoklipu k novému duetu Byla to láska, který společně nazpívali Michal David (63) a Lucka Vondráčková (44). Tanečnice při seskoku z vraku v přístavišti v pražských Holešovicích blbě našlápla a řítila se z lodi k zemi.

Pád vypadal opravdu strašlivě. I Lucii Vondráčkové s Michalem Davidem, kteří dovádění tanečníků přihlíželi, tuhla krev v těle. "Vypadalo to fakt šíleně. Hodně jsem se lekla a jsem vážně šťastná, že se jí nic nestalo," řekla Super.cz Vondráčková. "Lekl jsem se a bál jsem se, aby si něco neudělala. Vůbec to nevypadalo dobře," potvrdil Michal David.

Ve videoklipu známý hitmaker řídí půjčený Rolls-Royce za dvacet miliónů korun. Kamarádovi Oldovi Petráčkovi, který mu vůz poskytl, musel podepsat drsnou smlouvu. Cokoli by se s vozem stalo, bych musel zaplatit." Je to auto, kterých se vyrobilo asi jen třicet na světě. Je dva měsíce staré. Nesměli jsme ho zašpinit, odřít, poškrábat. Nabourat mu předek, to je tak za milión," prozradil Michal David.

Do myčky už luxusní vůz po natáčení vezl raději řidič. "Pan šofér si auto odjede umýt sám. Já s ním tady trošku manévruju a pak už s ním raději nechci mít nic společného," dodal s úsměvem David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám