Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční atmosféru prožívala Lucie Vondráčková (44) letos o něco dříve díky představení Vánoční zázrak, vlastní přípravu ale už vzhledem k tomu moc nestíhala. Když jsme si povídali po letos posledním představení hry Štěstí, v níž účinkuje s Hynkem Čermákem, přiznala, že ještě nemá ani všechny vánoční dárky.

"Ale máme napečeno. Kluci to milují, hrozně je to baví," usmívala se, i když letos nebude mít syny Matyáše a Adama na Štědrý den u sebe, stráví ho u tatínka Tomáše Plekance (41). "Máme to střídání. Ale vždycky jsme slavili Ježíška i Santu. Takže jednou mám Ježíška já a on Santu a jednou je to naopak. Nikdo nikdy o nic nepřijde, což je hezké," vysvětlovala.

Na Štědrý den nebude sama doma brečet s kočkami. "Máme velkou rodinu, takže budu s rodinou, kamarády a známými. Jak jsem zkoušela, neměla jsem na nikoho čas, tak to musím napravit," svěřila. O tom, zda se do nabitého programu vejde i její přítel Zdeněk Polívka, klasicky mlžila. "To si nechávám pro sebe," uzavřela a popřála všem krásné svátky.

Reklama

Další články

Načítám