Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Českém plese v něžné pudrově růžové róbě zazářila i někdejší I. vicemiss ČR Lucie Smatanová (38). Krásná modelka je po rozchodu s italským zubařem stále single. Přišla s kamarádkou a chystala se i tančit. "Ovšem jen to, co nám hudba dovolí. Ploužáky to nebudou," smála se.

Lucii se sice ozvali různí muži, kteří by ji chtěli pozvat minimálně na kafíčko, ale zatím je odmítá. "Nemám na to čas a single život si užívám, protože mám čas sama na sebe," použila oblíbené klišé. "Mám čas na rodinu, na sport, na cestování. A navíc si ho můžu sama řídit a nemusím se nikomu přizpůsobovat," upřesnila.

Po rozchodu ženy různě přibírají, když zajídají smutek, anebo hubnou, jelikož ztratily chuť k jídlu. Z Lucčiny postavy je jasné, že k prvnímu případu nedošlo. "Je fakt, že jsem zhubla, ale to je právě díky tomu, že mám víc času sportovat," vysvětlila. A na změnu účesu také nedošlo. "To jsem stihla ještě rok před rozchodem," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám