Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v červenci bývalá Česká vicemiss Eva Čerešňáková (37) vdávala svou sestru. Letos čeká rodinu další radostná novinka. Půvabná Silvie je totiž v očekávání. Z modelky a manažerky se tak co nevidět stane teta.

„Moje sestra čeká letos přírůstek do rodiny, budu ještě letos teta, dá-li Pán Bůh a vše dobře dopadne,“ svěřila se Super.cz Eva na charitativní party nadačního fondu 4U2. Večírek modelka uspořádala ke svým 35. narozeninám, které před pár dny slavila.

Na párty tak nechyběla spousta hostů, mezi nimi ani rodiče modelky, kteří se sice blesků fotoaparátů stranili, nakonec ale na jednu fotku přece jen zapózovali. Na oslavě se po delší době ve společnosti objevila také modelka Lucie Smatanová (38), módní návrhářka Zuzana Lešák Černá, která oslavenkyni oblékala, zazpíval Jan Smigmator a mezi hosty byla v hotelu Augustine také například operní pěvkyně Štěpánka Pučálková nebo herečka Bára Fišerová.

Reklama

Další články

Načítám