Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky žije kráska Lucie Smatanová (38) v Itálii. Do Milána se I. vicemiss České republiky z roku 2009 přestěhovala za svým italským přítelem. Kvůli koronaviru se ani poslední rok v Česku příliš neobjevovala, cestování je už ale opět o něco jednodušší a půvabná brunetka zase přejíždět.

„Žiji mezi Milánem a Prahou,“ svěřila se Super.cz brunetka, která si nenechala ujít narozeninovou oslavu své kolegyně Evy Čerešňákové. „My se s Evou známe z miss, ale ve stejném ročníku jsme nebyly. Potkávaly jsme se na foceních a přehlídkách,“ prozradila nám Lucie.

A popsala, jaká je v Itálii aktuálně situace. „Momentálně je ta situace uvolněná všude stejně, všichni se nemohli dočkat, až se odloží roušky a respirátory a budou se moct pořádat akce, takže tohle je teď úplně stejné všude,“ svěřila se Lucie s tím, že je ráda, že se opět vrací k práci, přestože pauzu po rocích na cestách uvítala.

„Samozřejmě nefungovalo absolutně nic, mám modelingovou agenturu a ta taky nefungovala. Já jsem si popravdě docela odpočinula, cestování bylo hodně, často jsem se i probouzela a nevěděla jsem v jaké zemi jsem, takže jsem uvítala pauzu,“ prozradila kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám