Hlavní obsah
Článek

Před deseti lety získala titul 1. vicemiss na soutěži krásy Miss České republiky a modelingu se stále aktivně věnuje. K tomu ale Lucie Smatanová (38) přidala i další aktivity. Nejnověji se začala věnovat zdravé životosprávě a svoje zkušenosti předává dál.

"Stále aktivně pracuji jako modelka ve světě. Ročně absolvuji kolem 60 letů a odřídím kolem 30 000 kilometrů. Kromě modelingu vedu více než 5 let vlastní agenturu, která vedle zastupování modelek zajišťuje kompletní organizaci módních přehlídek, eventů a nově právě i seminářů," vypočítala Lucka.

A proč tento seminář vznikl? "Dlouhé sezení v kanceláři a minimum pohybu, extrémně časté cestování, unavená pleť z neustálých cest a častých změn klimatu, nepravidelné stravování, minimum spánku, minimum odpočinku... Alespoň jednu věc z toho každá z nás zažila nebo zažívá. Na ženy je kladen stále větší nápor. Měly by stíhat vše a vypadat u toho skvěle. Důležité ale je, aby se cítily skvěle, byly zdravé a aktivní," míní Smatanová.

"Ráda bych ženám předala ucelené informace za pomoci týmu profesionálů spolu s několika osobními tipy, protože sama dobře vím, jak je těžké se zorientovat mezi spoustou mylných, ale i kvalitních informací. Cílem tohoto semináře je odcházet s kvalitními a komplexními znalostmi životosprávy. Naučit se, jak se starat o svou pleť a svou fyzickou kondici i v extrémních podmínkách, jako je častá změna klimatu a prostředí, či při nedostatku času. Pochopit kombinace jídel, jak vybírat potraviny doma, ale i na cestách, jak efektivně a pohodlně začlenit do svého harmonogramu kvalitní jídlo, pohyb a odpočinek," vysvětluje modelka.

Část výtěžku ze vstupného na její následující seminář, který proběhne již příští víkend v Praze, bude předán nemocnici v Motole na onkologické oddělení dospělých pacientů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám