Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska a modelka Lucie Smatanová (38) si „užívá“ následky své nedávné dovolené. Místo aby byla plná energie po týdnu volna, skolil ji bacil. „Jsem trošku nachlazená, ale podobné drobnosti zvládám. Takže se léčím a za pár dnů se zase vrhnu do práce,“ prozradila Lucie.

S přítelem Pavlem byli na přelomu srpna a září na řeckém ostrově Korfu, kde se, jak modelka tvrdí, nevěnovali jen grilování na sluníčku, ale především sportovním aktivitám.

„Nemám ráda povalování v písku, raději si užívám pohybu. S Pavlem jsme si poprvé třeba vyzkoušeli potápění v moři a byla to paráda. Rozhodně to byla větší zábava, než si podobnou kratochvíli dopřávat u nás v bazénu, kam jsme chodili trénovat,“ řekla Smatanová, která se pyšní opravdu výstavní postavou. V plavkách jí to samozřejmě neuvěřitelně seklo!

Ovšem jen potápění či šnorchlování nebylo jedinou zábavou. Lucka, která je zkušenou řidičkou, si vyzkoušela na Korfu i řízení jiného „dopravního“ prostředku než auta.

„To je pravda. Zajezdili jsme si na vodním skútru. Je to trošku něco jiného, než kroutit volantem, a chvilku trvá, než si zvyknete, ale pak je to fajn. Využili jsme také příležitosti a půjčili si loď a trošku se povozili při pobřeží. Ne, rybářské pruty jsme zavrhli. Ryby jsme si dali raději v místní restauraci. Spíš šlo jen o takovou poznávací projížďku. A aby nebylo těch aktivit málo, vyzkoušela jsem si i zdejší fitko,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám