Hlavní obsah
Článek

Misska a modelka Lucie Smatanová (38) neponechává nic náhodě. Aby si pořád udržovala dokonalou postavu a byla ve skvělé fyzické kondici, pravidelně si dává do těla pod dohledem osobní trenérky.

„Jinak to nejde. Pro moji práci je nutné udržovat se ve formě a neustále na sobě makat. Chodím cvičit třikrát týdně a někdy je to pořádná fuška. Ale baví mě to. Navíc jsem se pustila i do squashe. Jsem začátečník a teprve se ho učím, takže zatím žádná sláva, ale počkejte za pár měsíců, to už bude jiná písnička,“ prozradila Smatanová.

Po cvičební dávce a tréninku si zaskočila na polévku a rohlík a dříve, než se odebrala k domovu, stačila informovat, že na dovolenou s přítelem vyrazí v druhé polovině srpna buď do Řecka, Turecka nebo na Kanáry. „Vybereme nějaký last minute s poznáváním, sportem a samozřejmě grilováním na sluníčku,“ těšila se modelka, která se zatím do svatby nehrne.

„Nic mě, nebo vlastně nás, do sňatku nežene. Chceme být samozřejmě v budoucnu rodina, ovšem teď se věnujeme koníčkům a hlavně pracovním povinnostem a na oddací glejt si ani nevzpomeneme,“ uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám