Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Smatanová (38) je momentálně bez partnera, a tak veškerou energii a čas věnuje sama sobě. Vicemiss České republiky pro rok 2009 a vítězka Face of the Year 2011 začala intenzivně cvičit a touží po tom, aby měla dokonalé tělo.

„Zjistila jsem, že mám spoustu aktivit, ať už je to běhání, fitness, kolo, plavání, ale vlastně vůbec nevím, jak si vše správně rozvrhnout, aby sport byl co nejefektivnější. Člověk kolikrát cvičí více než dost, ale nic se neděje, a my ženy jsme stále nespokojené. S čímž souvisí i jídelníček," říká modelka, která z tohoto důvodu vyhledala odbornou pomoc a našla ji v osobní koučce Lucii Luksové. „Teď už vidím, co všechno bylo špatně. Není to o jednom tréninku a domů, ale vlastně o vztahu mezi mnou a koučkou,“ raduje se Lucie z prvních výsledků.

„S Luckou cvičíme třikrát týdně, plus má sestavený individuální plán, když je mimo Prahu, včetně jídelníčku, vše spolu konzultujeme. Každá žena má jiné cíle a mnohdy se svým tělem neumí pracovat. S Lucií se o to poctivě snažíme,“ dodala Luksová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám