Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Velikonoce se u Šlégrů podle očekávání točily kolem dětí. Lucie má z předchozího vztahu syny Richarda (12) a Roberta (15) a se současným manželem Jiřím Šlégrem (42) syna Rona (1,5).

„Ríša poprvé v životě pletl pomlázku, tak to bylo takový hezký. Barvili jsme s klukama i vajíčka,“ uvedla Lucie Šlégrová a jedním dechem dodala: „Velikonoce jsou pro mě významným svátkem, takže to vždy slavíme společně jako rodina,“ svěřila se Super.cz Lucie, která byla zvyklá slavit svátek s příbuznými na Moravě. „Mám část rodiny na Moravě, kde jsou to pro ně nejvýznamnější svátky roku. S dětmi jsme tam také již byli a musím říct, že čím jsem starší, tím mám Velikonoce raději a uvědomuji si jejich hloubku,“ dodává Miss České republiky 2005.

Nejmladšímu členovi rodinného klanu budou za měsíc dva roky a začíná objevovat svět. „Roník hledal po zahradě nadílku od velikonočního zajíčka, takže pro mě to bylo dost emotivní a milý. Hezky tam běhal a sbíral si pochoutky,“ rozplývá se Lucie Šlégrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám