Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2005 Lucii Královou (42) vídáme v Praze jen zřídka. A naposledy, v tomto týdnu, jsme ji skoro nepoznali. Na otevření butiku s botami se objevila se světlejšími vlasy. A prozradila Super.cz, co je u ní nového. Není toho málo. Manželka bývalého hokejisty, nyní trenéra Litvínova, Jiřího Šlégra (52) a matka dvou synů Roberta a Richarda totiž začala chodit do práce.

Modelingu už se věnuje jen výjimečně. "Před třemi lety jsme se přestěhovali do Litvínova, do Prahy jezdím jen minimálně. Když už někam jdu, tak je to charita, ke které mám nějaký vztah. Sedmým rokem spolupracuji s Lenkou Taussigovou na akci Krása pomoci v Ústí nad Labem. Pak mám ještě podobnou akci v Mostě, kde hvězdy a móda pomáhají dětem v dětských domovech, kterou zase pořádá Veronika Kašáková," řekla nám.

Lucie se už nevěnuje jen rodině. Starší syn už chodí do 3. třídy, mladší jde v září do první a ona usoudila, že když děti povyrostly, je na čase začít chodit do práce. Na půl úvazku pracuje jako sociální koordinátorka projektů pro seniory na Teplicku. "Vystudovala jsem sociální školu, tak jsem se vlastně vrátila k profesi. S tímto sektorem jsem spolupracovala už od roku 2005, kdy jsem vyhrála v Miss ČR, a součástí výhry bylo půl miliónu pro charitu, které jsem věnovala právě seniorům," vyprávěla.

Pokud jde o děti, kromě synů s nimi ve společné domácnosti už tři roky žije i Šlégrova sedmnáctiletá dcera Jessika. "Všechno nám v pohodě funguje," míní Lucie. I když proti společnému potomkovi s manželem by nebyla. "Nechám to osudu, uvidíme. Určitě bychom chtěli, ale člověk míní, život mění. Máme doma tři děti, které jsou naše, ať už je to biologicky jakkoliv," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám