Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestaly se sice královnami krásy, přesto jsou slavné a v šoubyznysu se pohybují dodnes. Řeč je o misskách, které sice soutěž nevyhrály, ale skončily na druhém a třetím místě, a často se staly mnohem úspěšnější než dámy, jež v daném ročníku vyhrály.

Velmi nadupaným ročníkem Miss ČR, která byla později sloučena s Českou Miss, byl ročník 1998. To naprosto nečekaně zvítězila kudrnatá kráska Kateřina Stočesová, která se momentálně věnuje podnikání, a ve společnosti ji vídáme málokdy.

Zato 1. Vicemiss Alena Šeredová (46) a 2. Vicemiss Petra Faltýnová (46) prorazily ve světě šoubyznysu velmi rychle a dodnes se v něm drží. Alena Šeredová se proslavila v Itálii, která se stala jejím druhým domovem poté, co se provdala za italského brankáře Gigiho Buffona, s nímž má dvě děti.

A Petra Faltýnová? Maminka dcery Adriany se ani v šestatřiceti letech nemusí stydět za svou sexy postavu, kterou často ukazuje na veřejnosti v hodně provokativních outfitech a díky úžasné figuře se nemusí bát ani přehlídek v prádélku. Do popředí zájmu médií se dostala i díky vztahu s moderátorem Leošem Marešem.

Snad úplně nejlépe ze všech dokázala zúročit své třetí místo v Miss Agáta Hanychová (38), dnes Prachařová. Před devíti lety sice vyhrála vnadná Lucie Králová, ale dcera Veroniky Žilkové rozčeřila poklidný rybníček českého šoubyznysu zdaleka nejvíc.

Do žebříčku zařazujeme i Dianu Kobzanovou (42), která se roku 2001 sice stala královnou krásy, ale titul jí byl odebrán poté, co nafotila hanbaté snímky pro pornografický magazín. Kdo si však pamatuje její konkurentky z Miss Andreu Fišerovou a Andreu Vránovou? Prostořeká Diana se i bez titulu věnovala modelingu a uspěla i jako moderátorka. A na její fotky je pořád radost pohledět. Slyšet je také o stříbrné missce z roku 1996 Ivě Kubelkové (46), jež moderuje společenský magazín a hraje v seriálu.

Reklama

Další články

Načítám