Hlavní obsah
Článek

Na ledě skolil tenhle obránce i toho nejšikovnějšího hokejistu, v soukromí je ale Jiří Šlégr (52) pořádně aktivní útočník! Dokazuje to fakt, že si při jedné z intimních chvilek přítel Lucie Králové (42) zlomil své mužství! Prozradila to jeho stále ještě manželka Kateřina. „Docela ho to bolelo,“ říká ve videu. Podívejte se na něj!

„Zažila jsem zlomeninu penisu. Nebudu to popisovat, ale toho partnera to docela bolelo,“ svěřila se Kateřina Šlégrová novému erotickému magazínu Intim night, který televize Barrandov startuje sedmého prosince 2012 od 22 hodin. A i když rozvádějící se žena hokejisty Šlégra výslovně necitovala, je jasné, že mluví o něm. Na rozdíl od sportovce a poslance si totiž žádného přítele nenašla.

Zlomenina čili fraktura penisu je podle odborníků ve skutečnosti natržením topořivých tělísek v důsledku divokých sexuálních praktik. Muž, který takhle s Šlégrovou řádil, prý nakonec nemusel ani do nemocnice, protože bolest později ustala samovolně. Šlo však skutečně o jejího dnes už skoro ex?

„Opravdu nebudu říkat, jestli to byl on, nebo ne. Jsem strašně rozčílená, protože jsem televizi žádala, aby tohle vymazali,“ reagovala podrážděně na dotaz Super.cz Šlégrová s tím, že natočila dlouhý rozhovor a v jednu chvíli se nechala unést. „Opravdu se nezlobte, Jirka už ke mně nepatří a nemám potřebu to dál nějak rozebírat,“ konstatovala a práskla s telefonem.

V reportáži mluví s humorem i o jiných věcech ze svého intimního života. Reportérka Štěpánka Decastelo, která kvůli práci v televizi nafotila sérii provokativních fotek, se Kateřiny, jež se nedávno ve fantastické formě objevila v charitativním kalendáři, zeptala třeba i na to, co říká takzvaným trojkám. To se asi dozvíme věci!

Reklama

Další články

Načítám