Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se objevila zpráva, že Lucie Králová (42) a Jiří Šlégr (52) čekají dítě. Těhotenství Miss České republiky 2005 s ženatým poslancem prý řeší všichni v blízkém okolí páru.

Přestože oba partneři mají děti z předchozích manželství, nikdy se netajili tím, že společného potomka by si moc přáli. Navíc děťátko by mělo zažehnat první vztahovou krizi, kterou oba procházejí. Modelka se prý těžko vyrovnává se skutečností, že Šlégr stále není rozvedený, zatímco ona si s rozvodem pospíšila.

„Oni teď mají trošku krizi a to dítě by jim v tom mohlo pomoct. Lucie je prý už dokonce „v tom“,“ prozradil Aha! zdroj blízký páru.

Spekulace o těhotenství ale sama Králová popřela. „To by mě zajímalo, jak se k vám takové zprávy dostávají? To jsem tedy sama překvapená... Není to pravda,“ řekla modelka.

Stejně tak zapíral i Šlégr. „Já i Lucie to slyšíme dnes poprvé,“ řekl poslanec. To ale není zjevně pravda, jelikož vzápětí popřel to, co sám řekl. „Už s tím za mnou přišla i moje dcera Jessica a ptala se mě na to.“

Kde je pravda, ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám