Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hokejista a politik Jiří Šlégr (52), který randí s modelkou Lucií Královou (42), se rozhodl své stále ještě manželce Kateřině Šlégrové, kterou podváděl, dát najevo, kdo tu má větší moc a peníze. „Pan Šlégr nás připravil o elektřinu, nechává odpojit ale i vodu a plyn,“ rozplakala se Super.cz do telefonu Šlégrová.

„Elektřinu nám odstřihl, přestože jsem ho prosila, ať to nedělá, že na to nemám peníze. Nepobírám na sebe žádné peníze, nemám práci, jen brigády, když roznáším noviny. On se ale jen smál s tím, že moc dobře ví, že na tyto výdaje nemám, a odstřihl to. A voda a plyn budou následovat. Přitom dům je ve společném vlastnictví a měl by se na jeho provozu podílet,“ tvrdí paní Kateřina.

Ta sice od soudu dostává na dceru Jessicu měsíčně 55 tisíc, ale na žádné rozhazování prý nemá. „Deset tisíc jde na spoření. Krasobruslení stojí pětadvacet měsíčně, školné šest tisíc, provoz auta, kterým ji všude vozím na tréninky, vyjde kolem dvanácti tisíc měsíčně. Nic nezbývá. Od října začínají závody a to teprve nebudeme zvládat,“ štkala nám do telefonu manželka slavného sportovce. Ta teď plánuje požádat sociálku o příspěvek na bydlení. A konečně spustí soudní kolotoč ohledně výživného na manželku.

„Doteď jsem doufala, že se dohodneme rozumně jako lidé, ale poté, co udělal, už ho nebudu nijak chránit. Od doby, kdy jeho přítelkyně dceři řekla, že na modelku nemá a Jessica to veřejně přiznala, začal dělat manžel problémy. Nechápu ho,“ dodala uplakaná Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám