Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že jsou mezi rozvádějícími se manželi Kateřinou a Jiřím Šlégrem (52) velmi napjaté vztahy, je víc než známo. Nedávno například žena bývalého hokejisty a současného partnera Lucie Králové (42) uvedla, že jí chce muž zacpat ústa směšnou částkou, a tak musela na pracák. Nyní ale boje dvojice zasáhly i jejich dceru Jessicu. „Manžel se jí v podstatě zřekl,“ prozradila Super.cz plačící žena sportovce a politika.

Příčinou toho, že Šlégr prý nyní nemůže svou dcerku vystát, má být fakt, že prozradila, že ji macecha Králová označila za ošklivku s krátkýma nohama. „Vyčetl mi, že proti němu vedu bulvární válku. Přitom dcera jen řekla pravdu. Vždyť i sám Jirka mi potvrdil, že to paní Králová o malé pověděla, navíc je na to svědek. Jenže tatínka to naštvalo, a tak k němu Jessica za trest už tři týdny nesmí,“ stěžuje si Šlégrová. Nechápe, proč se její manžel, který ji opustil po nevěře, na třináctiletou dívku zlobí kvůli tomu, že hovořila pravdu.

„Možná, že v politice je zvykem lhát, ale já tohle odmítám holku učit. Když se jí vaše redaktorka zeptala, pravdivě jí odpověděla, co se stalo,“ nechápe znechucená Kateřina chování manžela.

Nejvíc ji prý zlobí, že se Šlégr dcery nezastal, přestože se ukázalo, že se k ní jeho nová partnerka zachovala nepříliš lichotivě. „Dává přednost svému vztahu před dcerou. Prosím, ať si ho má, ale ať na něj nedoplácí ona. Volal mi a povídal, že mu je fuk, že s ním nebude na Vánoce, nebo že když nám vypne elektřinu a plyn, čímž vyhrožuje, že pak nebudeme třeba moci utáhnout dceřino krasobruslení, které měsíčně stojí pětadvacet tisíc. Druhý den psycholožce poví, že to s námi chce urovnat. Strašně se v tom zmítá, ale nejvíc ubližuje naší dceři. A to mě trápí,“ dodala Šlégrová, která sice nedávno vysoudila pro malou vysoké výživné, další soud ohledně vlastního výživného ji ale teprve čeká.

A co na její zprávy říká Šlégr? „Je nesmysl, že bych se dcery zřekl. Víte co, kontaktujte si raději její matku,“ odvětil suše a aniž by odpověděl na naše další dotazy, zavěsil.

Reklama

Další články

Načítám