Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) je dnes pyšnou maminkou syna Kryšpína a úspěšnou modelkou. Ač se ráda promenáduje v odvážných outfitech na bujarých večírcích, zdaleka nepatří k takovým pařmenkám, jakou byla ještě před několika lety.

Zapátrali jsme v archivu a našli jsme opravdu vypečené fotky mladičké Agáty, která se coby nevybouřená devatenáctiletá dívka stala třetí nejkrásnější dívkou Česka a hrdě se honosila titulem II. vicemiss ČR.

Královnou krásy se tehdy stala vnadná Lucie Králová (42), jež nyní žije s poslancem Jiřím Šlégrem (52), ale Agáta se brzy stala mediálně mnohem známější. A nebylo to jen proto, že je dcerou herečky Veroniky Žilkové (62). Z Agáty se velmi rychle stala obletovaná hvězda, bez které se neobešla snad žádná velká párty.

Alkohol tekl proudem, jeden fešný nápadník střídal druhého, a ne vždy se modelka dokázala uhlídat před všudypřítomnými fotografy. Netrvalo dlouho a jako mávnutím kouzelného proutku se z ní stala prvotřídní večírková královna, jíž se přezdívalo česká Paris Hilton (43). Na její vypečené ksichtíky a divoké kreace v příšerných průsvitných šatech si zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám