Hlavní obsah
Článek

Rozvod příležitostného hokejisty a politika Jiřího Šlégra (52), který nyní randí s bývalou misskou Lucií Královou (42), a jeho manželkou začíná mít bohužel velmi smutný průběh. Jejich třináctiletá dcera Jessica totiž už nevydržela tatínkovy ústrky a odmítla s ním jet na dovolenou. Šlégr ji za to drsně potrestal. „Zrušil jí telefonní číslo, zastavil práce na bazénu. Umí jen psychicky vydírat a vyhrožovat,“ zlobí se stále ještě manželka Šlégra Kateřina.

„Je to opravdu moc hodný tatínek. Už měsíc jí nezavolal. Výživné také žádné a byl tak hodný, že zastavil i práce na bazénu, tak má mladá po koupání. Ale je důležité, že má novou Q7 a milenka Mercedes ML,“ neskrývá své rozhořčení na Facebooku Šlégrová, kterou mrzí, že poslanec změnil své chování, i když mu po nevěře vycházela ve všem vstříc. Svůj slib, že se o dceru a manželku postará, prý v žádném případě nedodržuje.

Jedním z argumentů pro neobvyklé Šlégrovo chování bylo to, že se dcera dovolila ozvat, když jí dal méně peněz na oblečení než kdy dříve, což samozřejmě dospívající dívka vnímá jako otcovu zradu. Super.cz navíc zjistil, že zatímco dceři politik ubírá, Královou musí dotovat.

„Je důležité, že si pak jeho milenka plácá játra do TV, jak jí žádné peníze nedává a přitom mám soudně potvrzené, že jí dává každý měsíc patnáct tisíc. Po čtyřiadvaceti letech manželství mi zůstala jen dcera. Ale mám to nejdražší. Ať se Šlégr třeba zalkne,“ dodala rozzlobená Kateřina Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám